Zum Inhalt springen

Compliance – az üzleti viselkedés normái

A vállalat Jakob Eberspächer által 1865-ben történt alapítása óta az Eberspächer név nem csak a kitűnő minőségű termékeket jelenti, hanem a tulajdonosok ötödik generációja által vezetett családi vállalkozás azon értékeit is képviseli, amelyeket az elveink alapján a munkatársainkkal együtt fogalmaztunk meg.  A jog és a törvények követése, a belső szabályzatok betartása, valamint az alapvető etikai alapértékek figyelembe vétele számunkra mindig és mindenütt azt az alapelvet (Compliance) jelenti, amelyen gazdasági sikerünk alapszik. Ennek keretében felismertük szociális felelősségünket munkatársainkkal, üzleti partnereinkkel és a közösséggel szemben, valamint környezeti értékeink megőrzésének és a természeti erőforrások védelmének jelentőségét. Mindezzel nem csak vállalkozásunk és közösségünk hosszú távon fenntartható fejlődéséhez szeretnék hozzájárulni, hanem valamennyi munkatársunk és üzleti partnerünk bizalmát is szeretnénk megnyerni és megtartani.

Viselkedési kódexünk a jogi előírásoknak és szabályozásnak megfelelő tevékenység legfontosabb alapelveit, valamint a morális és etikus szempontból az üzleti életben kifogástalan viselkedést és az Eberspächer-csoporton belüli egymás közötti viselkedést egy dokumentumban foglalja össze.

Az Eberspächer az üzleti partnereitől elvárja a speciális "Business Partner Code of Conduct" (Code of Conduct üzleti partnereknek) betartását.