Zum Inhalt springen

Csak a legjobb minőség mellett érezzük jól magunkat!

Tevékenységünk alapja az elégedett ügyfelek: hosszú távon csak abban az esetben lehetünk sikeresek, ha ügyfeleink komoly igényeit és elvárásait megbízhatóan kielégítjük.

Vállalatunk az autóiparban elismert iránymutató a technológia és a minőség terén, és ezt az előkelő pozíciót globálisan szeretnénk továbbépíteni.

Ehhez egy átfogó minőségirányítási rendszert kell kiépítenünk, mely átszövi az összes lényeges folyamatot. Célunk a lehetséges hibaforrásokat már az elejétől kezdve kizárni, hogy ezzel minden szinten a legmagasabb minőséget biztosíthassuk.

Ennek eléréséhez számos kipróbált módszer és program áll rendelkezésünkre. A különböző termékcsoportokhoz egyedi mértékek és jelzőszámok párosulnak.

Egy ugyanakkor minden területre érvényes: A termék, folyamat és szolgáltatás minőségének folyamatos biztosítása. Ez a folyamat az első ötletnél kezdődik, érvényes a fejlesztés előtti fázisra, majd a teljes előállításra és az értékesítés utáni szolgáltatásokra is.

A nemzetközi minőségirányítási tanúsítványokkal (IATF 16949 és EN-ISO 9001) garantáljuk globálisan a magas színvonalat, bárhol is legyenek.