Zum Inhalt springen

Az Ebersprächer termékkínálatban a járműipar mai és jövőbeni követelményeinek eleget tevő megoldások találhatók

Kipufugó-technológia
Tisztább, könnyebb, halkabb – személygépkocsikra és haszongépjárművekre tervezett kipufogóink ma már a károsanyagok több, mint 85%-át kiszűrik. Éllovasok a könnyűszerkezetes építés, hangtompítás és Sound design terén. Kipufogó-technológiai szaktudásunkat világszerte igénybe veszik személy- és haszongépjármű gyártók, illetve a Non-Road ágazat gyártói egyaránt. Ebből az utópiaci ügyfeleink húzhatnak hasznot: Szerelőműhelyek és kereskedelmi partnerek, akiket eredeti minőségű utángyártott rendszerekkel és cserealkatrészekkel látunk el.


Járműfűtések
Az Ebersprächer állófűtések azóta jelentenek egyet a járműkényelemmel, amióta a VW Bogarat elláttuk velük. Ma számtalan személyautóban, haszongépjárműben és egyedi autóban, lakóautóban vagy hajóban találhatók meg. A gyártók az üzemanyaggal működő állófűtéseinket széria- vagy opcionális felszereltségként építik be gyárilag. A fűtési rendszereket problémamentesen lehet beépíteni utólagosan is.


Elektromos járműfűtések
Ha a motor túl kevés maradékhőt szállít, egy Ebersprächer elektromos kiegészítő fűtés nyújt segítséget: Az úgynevezett PTC-fűtőrendszer gyorsan és gazdaságosan nyújt tökéletes hőkomfortot fogyasztás-optimalizált gázolajos és benzines járműveknél. Iránymutatóak továbbá az Ebersprächer catem nagyteljesítményű elektromos fűtőrendszerei hibrid, elektromos és üzemanyagcellás járművekhez. A PTC fűtőrendszerek egyéb iránt helyileg is alkalmazhatók: tökéletes példa a kábriók fejtámlába épített fejtér-fűtése.


Busz klímarendszerek
Az Eberspächer Sütrak az autóbuszok nagyteljesítményű fűtő és klímaberendezéseinek szakértője. A buszgyártókat teljes hőkezelési rendszerekkel támogatjuk egy forrásból: városi és távolsági buszokhoz, a Sprintertől az emeletes buszokig.


Gépjármű szabályzórendszerek
A nagyteljesítményű, megbízható elektronikai termékeivel az Automotive Controls a fenntartható mobilitás biztosítása érdekében az ügyfélspecifikus megoldásokra specializálódott, és az autóipar kompetens innovációs partnere a fogyasztásoptimalizálás és a károsanyag-kibocsátás támogatásában. A hőmenedzsment vezérlőegységei és a kompakt vezérlőegységek mellett az optimális motor- és kipufogógázmenedzsment teljesítményvégfokozatai, valamint az elektromos hálózat stabilizálását és az energiavisszanyerést biztosító termékek tartoznak a teljesítményspektrumhoz.