Zum Inhalt springen

Erősségeink. Alapelveink

Az Ebersprächer mindig az újító ötletek erejére épített, és nagy rugalmasságával győzött meg. A ma előttünk álló kihívásokat szintén vállalkozói lehetőségként éljük meg, melyet hosszú távú növekedési stratégiánkhoz kihasználhatunk.

Önállóság
Döntéseinket az erős pozíciójából tudjuk meghozni. Családi vállalkozásként gazdasági önállóságunk lehetővé teszi, hogy prioritásainkat és stratégiai irányainkat magunk határozzuk meg. Ezek meghatározásakor mindig a hosszú távú stabilitás vezérel minket.

Növekedés
Nevünk 1865 óta egyet jelent a kreativitással és vállalkozó szellemmel. A jövőben is saját erőből kívánunk tovább növekedni. Célunk, hogy az összes termékpiacon következetesen építsük ki pozíciónkat, illetve hogy termékkínálatunkat átgondoltan egészítsük ki.

Nemzetközi jelenlét
A nemzetközi autóipari piac összes jelentős nemzetközi piacán jelen vagyunk, és ezt a globális jelenlétünket következetesen építjük tovább. A fókuszban mindig a nagy gazdasági növekedésű régiók és a sokat ígérő jövendő piacok állnak - példa erre a BRIC országok: Brazília, Oroszország, India és Kína.

Technológia-vezéreltség
Azt kívánjuk, hogy a jó ötletekből fejlesztőink az autóipar számára iránymutató termékeket hozzanak létre. Ennek érdekében következetesen fektetünk be kutatásra és fejlesztésre. Több mint 700 mérnök és szakember járul hozzá technológiai elsőségünk kialakításához a különböző termékcsoportokban.

Jövőképes
A holnap mobilitása több arcú lesz. Középtávon számos műszaki megoldás békés együttélésével számolunk. Az Eberspächer a különböző termékcsoportban felkészült az előttünk álló technológiai változásra. Az utcaképet még sokáig meghatározó belső égésű motorok következetes optimalizálására és az új, alternatív meghajtási koncepciókra egyaránt.

Tudjon meg többet a fenntartható mobilitást szolgáló iránymutató műszaki komponenseinkről. tovább