Zum Inhalt springen

Értékek és igények

Az autóipari fejlődést tűztük ki célunkként: több környezetvédelem, nagyobb biztonság és nagyobb kényelem a közúti forgalomban - ehhez szeretnék aktívan hozzájárulni termékeinkkel. A műszaki és gazdasági dinamizmus ellenére ügyfeleink, munkatársaink és üzleti partnereink állandó értékekre is lelhetnek: egy családi vállalkozás hosszú távú és kiszámítható politikájára, továbbá egy több, mint 150 év alatt kialakult értékrendre:

Ügyfelek
Az elégedett ügyfelek jelentik vállalkozásunk alapjait: Olyan termékekre és szolgáltatásokra összpontosítunk, melyek ügyfeleinket és üzleti partnereinket előbbre viszik.

Munkatársak
Munkatársaink nagy szabadságot élveznek. Sokat fektetünk a továbbképzésbe, támogatjuk a tehetségeket, az önálló gondolkozást és a felelősségteljes tevékenykedést. Számos erőforrást biztosítunk az új ötletek felszínre töréséhez.

Együttműködés
Fontosnak tartjuk a korrekt együttműködésre, és cégen belül és kívül egyaránt a stabil kapcsolatok kialakításán munkálkodunk. A közös sikerért történő együttműködést a lojalitás, tisztelet, tolerancia és kölcsönös bizalom jellemzi.

Felelősség
Vállalatunk felelősségvállalását nem csak a gyárkapukig értelmezzük, hanem a teljes gyártási és szállítási láncra egyaránt. Célunk, hogy összes tevékenységünk és termékeink esetében környezetileg fenntartható egyenleget tudjuk elérni.