Zum Inhalt springen

MOVE is Eberspächer

MOVE
A sikeres jövő felé mozdítjuk elő az Eberspächertl! Nyereséges növekedésünk folyamatosan emeli vállalatunk értékét. Családi vállalatunk a bizalomra és erősségeinkre – a hosszú távú gondolkodásra és szervesen kialakult érték-alapú kultúránkra - épít. 1865-tól máig és a jövőben is öntudatosan és következetesen nézünk szembe a globális versennyel és a megváltozott piaci feltételekkel.

A jövő tiszta mobilitását (clean mobility) alakítjuk, ügyfeleink részére elkötelezett emberek (dedicated people) által kifejlesztett és gyártott okos megoldásokat (smart solutions) nyújtunk.

Clean Mobility: Termékeink és szolgáltatásaink hozzájárulnak a környezetvédelemhez, gépkocsijaink biztonságához és kényelméhez.

Smart Solutions: Céltudatosan támogatjuk az innovációkat, hogy lelkesítsük ügyfeleinket. Piaci pozíciónkat beruházásokkal, partnerségekkel és vállalat-felvásárlásokkal építjük ki. 

Dedicated People: Elkötelezetten cselekszünk, és felelősséget vállalunk. Vonzó munkakörnyezetben fejlesztjük képességeinket folyamatosan tovább, és nagy teljesítményű, globális szervezetet alakítunk ki.

Tevékenységeinket stratégiai szemlélettel rendeljük hozzá az érett, dinamikus és teljesen új üzleti területekhez. Sikeres jövőnket kezdeményezéseinkkel minden üzleti részlegben egyértelműen meghatározott cselekvési területekkel alakítjuk ki.