Zum Inhalt springen

Cooltronic: optimális körülmények a járművezetőnek

A teljeskörű klimatizáláshoznemcsak a meleg tartozik hozzá, hanem a hideg is. A mi klímaberendezéseink járó vagy álló motor mellett gondoskodnak a vezetőfülkében az  optimális körülményekről.

A meleg nyári éjszakák a vezetőfülkében nagyon kellemetlenek lehetnek. A magas hőmérséklet, és paratartalom megakadályozzák a nyugodt alvást és befolyásolják a következő nap teljesítőképességét is. A Cooltronik klimatizálási rendszer  gondoskodik arról, hogy a nyomasztó hőség a fülkéből eltűnjön.

A Cooltronic a belső hőmérsékletet kellemes szintre hozza és csökkenti a páratartalmat. Különösen pozitív emellett: a technika – a hagyományos klimatizálási rendszerektől eltérően – motortól függetlenül működik. Ezzel m nemcsak üzemanyagot takarítunk meg, de kíméljük a környezetünket is. A jármű vezetője pedig pihenten és teljesítőképesen kezdhet a következő napnak. Eltekintve attól, hogy a többi állásidőben is megfelelő atmoszféra uralkodik a vezetőfülkében.

Egyszerű és gyors beszerelés:
A Cooltronicot gyors és egyszerű beépítésre tervezték. A berendezés már működésképes, FCKW mentes hűtőgázzal van feltöltve és nem igényli az összekötőcsövek hegesztését és a gáz utántöltését sem.

Környezetkímélő hűtés leállított motor mellett:
Éjjel vagy egyéb pihenőidőben nem szükséges többé a motort járatni, mivel a Cooltronic klímaberendezés leállított motor mellett dolgozik. Ez óvja a környezetet és a motort.

Kellemes közérzet, komfor és egy Plusz: teljesítőképesség:
Az innovatív technikának köszönhetően a Cooltronic tökéletesen működik zárt ablakok mellet is.

A meleg, páratartalom, por, zaj és a gyötrő rovarok kívül maradnak. Ez biztosítja a jármű vezetője számára a nyugodt, pihentető alvást, javítja a következő nap teljesítőképességét és csökkenti a baleseti rizikót.

Karbantartásszegény:
A Cooltronic fejlett technikája nem igényel körülményes karbantartást – nincs időrabló látogatás a szervizben, nincs vízutántöltés. Csupán a rendszeres üzem, még a téli hónapokban is, hasonlóan, a személyautók klímájánál.

Inteligens konstrukció:
A Cooltronicegy kondenzátorcsoporttal dolgozik, amely a kabinon kívül került elhelyezésre. Az ablakot nem kell nyitva hagyni.

Erős ventilátor:
A Cooltronic erős ventillátora gondoskodik a gyors, kellemes hűvösről – teljesen motortól függetlenül.

Takarékos felhasználás:
A Cooltronicnak kevés energiára van szüksége, így nem terheli a jármű akkumulátorát. Az integrált alsófeszültség védelem biztosítja, hogy az indításhoz a motor elég áramot kapjon.

Mindenki egyért:

A Cooltronic mögött egy teljesítőképes és egész Európára kiterjedő szervizhálózat áll. Így Ön is talál a közelben kompetens szervizpartnert.