Zum Inhalt springen

Termomenedzsment buszoknak világszerte

Az Eberspächer Sütrak innovatív fűtés – és klímarendszereket fejleszt, gyárt és mint rendszerpartner inteligens, komplett megoldást kínál buszok klimatizálására.

A mindenre kiterjedő fejlesztési és felhasználási szakértelemben a számos busz – és  járműgyártó már sok éve világszerte megbízik. Ezért kerülnek az Eberspächer Sütrak gyáraiból a klimatizálási megoldások a világ minden kontinensén alkalmazásra. A legszélsőségesebb időjárási körülmények között is biztosítják az optimális komfortot a z utasoknak és a jármű vezetőjének.

Különös hangsúlyt fektet az Eberspacher Sütrak a fejlesztés és a gyártás során az energiahatékony és a környezetbarát termékekre. Ez nemcsak a gazdaságosságot segíti elő, hanem csökkenti az üzemanyagfelhasználást és az károsanyag kibocsájtást.

A független, tulajdonosi vezetésű családi vállalkozás, mely 145 éves tradícióval rendelkezik az Eberspächer Sütrak számára számos lehetőséget és előnyt biztosít.

A hatáskörök szoros kapcsolatában mindkét vállalkozás, mind az Eberspächer és a Sütrak a fűtés és hűtés területén a jövőbeni kihívásoknak még hatékonyabban tud  eleget tenni – a mottónak megfelelően: Termomenedzsment buszoknal világszerte egy kézből.