Zum Inhalt springen

Fejlesztések hagyományból

Az Eberpächer a 145 éves története folyamán mindig élenjáró volt a jövőorientált technológiai megoldások területén. Innovációink ma is fontos impulzusokat adnak az autóipar új meghajtási és járműkoncepcióihoz.

Filozófiánk, hogy nem állunk meg egy elért szinten. A fűtéstechnikával szemben a jövőben is egyre nagyobb követelményeket támasztanak: ökológia, ökonómia, aksztika, hatékonyság, modularitás, termomenedzsment vagy meghajtási technológia. Ezek az aspektusok döntik el a sikerességet nekünk és ügyfeleinknek.

Innovációs témáink listája – a mának és holnapnak – ezért nagyon terjedelmes. Kiterjed az aktuális Airtronic generáció  átdolgozására, atermomenedzsmentre állófűtésüzemben, egészen a fejlesztési szolgáltatásainkban nyújtott ajánlatok kibővítéséig vagy az új üzemanyagszivattyú bevezetéséig.

Központi téma lesz azonban a Hydronic 2 generáció továbbfejlesztése, melynek keletkezése során olyan jövőbe mutató témák is szem elé kerülte, mint például a Hydronic 2 Commercial 100%-os "multi-fuel" képessége nagyobb hatékonyság és lényegesen meghosszabbított élettartam mellett.