Zum Inhalt springen

Fűtési megoldások személy- és teherautókhoz

Az Eberspächer járműfűtések modern megoldásokkal teljesítik az OEM (gyári beépítés) üzlet minden kívánalmát, mindezt az állófűtéseknél és a pótfűtéseknél is.

Különleges kihívás a járműfűtések koncepciójánál az állandóan emelkedő károsanyagkicsátás határérték. Az Eberspächer folytonos továbbfejlesztésekkel felel meg ezeknek a követelményeknek. Egy pontosan meghatározott fejlesztési menedzsment és széleskörű műszaki tudás szolgál arra, hogy az Eberspächer járműfűtési megoldásai az OEM (gyári beéíptés) – és utólagos beépítési területeinek tökéletesen megfelelnek – most és a jövőben is.

A Multi-Fuel-képesség (többféle üzemanyag is használható) (B100/E85), minimális zajkibocsátás és abszolút hosszú élettartam már ma innovatív fűtési technikát és egy biztos fejlesztési perspektívát kínálnak a további optimalizálás érdekében.

„A minőség értéket teremt“: keményen ezen alapelv alapján dolgozik az Eberspächer, mint minőségi – és technológiavezető. Emellett minden területen – a termékeknél, szolgáltatásoknál és eljárásoknál – nulla-hiba stratégiát követ. A vevők elvárásaiból és a saját minőségfelfogás kombinációjából adódik az állandó magas minőség az összes értékteremtési láncban. Több mint 30 helyen világszerte garantált az állandó kapcsolati lehetőség a vevőkkel és az optimális kimenetel biztosítása az összes projektfázisban.