Zum Inhalt springen

Állóhelyzeti fűtés haszongépjárművek számára

Az Eberspächer az Airtronic levegős és a Hydronic vizes fűtőkészülék családdal  széleskörű portfóliót kínál robosztus és hosszú élettartamú állóhelyzeti  fűtőkészülékekből minden haszongépjármű típus számára.

A szigorú károsanyag kibocsájtási határok és gazdaságossági aspektusok megkövetelik a motortól független vezetőfülke fűtést. A kényelmi szempontok mellett a hidegégövi országokban fontos szerepet játszik a motor előmelegítése. Csak így szavatolható a haszongépjárművek bevetőképessége extrém hőmérsékleti körülmények között. Ennek a két különböző követelménynek megfelelően kínál az Eberspächer az Airtronic levegős és a Hydronic vizes fűtőkészülékekkel két különböző megoldást. A 4 kw-tól 35 kW-ig terjededő teljesítménnyel mindkét állófűtés típus  széles termékalettájával megfelel az összes alkalmazási területnek. A fűtőkészülékek különösen haszongépjárművek számára optimáltak rendszermegoldásokra és meggyőzőek robosztusságukkal és hosszú élettartamukkal. Korlátozás nélkül eleget tesznek bármely kipufogógáz és zajszint korlátozási előírásnak. Honvédségi és vasúti felhasználásra éppúgy átalakíthatóak az Eberspächer motortól független üzemanyaggal működő fűtőkészülékei, mint építőgépek és traktorok számára.

A központi vezetőfülke fűtés mellett a külső munkahelyek fűtése is – függetlenül a jármű saját fűtésrendszerétől – megoldható. Így például hatékonyan fűthetőek a daruk fülkéi, rakterek és csapatszállítók.