Zum Inhalt springen

Állófűtések személyautókhoz

Az Eberspächer személyautó fűtései meggyőzőek akár, mint pót – és állófűtések, de fűtési megoldást kínálnak elektro és hybrid járművek számára is.

Olyan kiemelkedő tulajdonságokkal, mint hosszú élettartam, robosztus kivitel és "multifuel" képesség az Eberspächer állófűtései sok előnyt nyújtanak. A kompakt méretek garantálják a könnyű integrációt a jármű infrastruktúrájába a gyári beépítés során, de egy utólagos opcionális beszerelésnél is. A szigorú károsanyag kibocsájtási előírások, gazdaságossági aspektusok, valamint a különösen halk és szagmentes állófűtés iránti követelések megkívánják az összes komponens állandó továbbfejlesztését. Az új Hydronic 2 állófűtés generációval az Eberspächer máris eleget tesz ennek az új mértéknek és tökéletes bázissal rendelkezik a jövőbeli kihívásokkal szemben.

A hagyományosan motorizált személygépjárművek mellett az Eberspächer fűtési lehetőségeket kínál az alternatív meghajtású, mint hybrid és elektro járművek számára. Ezeknél a járműveknél a belső tér fűtése és az akkumulátorkondicionálás  jelent nagy kihívást, a korlátozott akkumulátor teljesítmény következtében. Egy üzemanyagfűtéssel az Eberspächertől a hatótávolság jelentősen megnövelhető. A magas hatásfok és a bioetanol, mint üzemanyag lehetséges felhasználása következtében nem csak hatékony fűtőteljesítményt biztosít, hanem egy ökológikus, majdnem semleges üzemet.