Zum Inhalt springen

Impulzusok a jövő mobilitásáért

Kompetens szakértőt keres, aki minden helyzetben felelős nem csak a melegért a különféle járművekben, hanem az optimális klímáért is? Akkor az Eberspächernél teljesen jó helyen jár. Ez a különös keverék a vevők megértéséből, vállalkozási felelősségből és magasan motivált dolgozókból teszi az Eberspächert igazán különleges partnerré – klímakompetenciával. Beágyazva a világszerte reagáló Eberspächer csoportba mindenhol ott vagyunk, ahol szüksége van ránk – pontosan azzal a teljesítményspektrummal, amelyre Önnek szüksége van. Próbáljon ki bennünket!

Fejlesztés – Újítások a máért és a holnapért
A jövőben egyre magasabb elvásárokat támasztanak a fűtéstechnikával szemben. Ökológia, ökonómia, akusztika, hatékonyság, alternatív üzemanyagok, hosszú élettartam, modularitás, termomenedzsment vagy új meghajtási technológiák: ezek az aspektusok számunkra és vevőink számára a sikerről döntenek. Ezért folyamatosan fejlesztési eljárásaink optimalizálásán dolgozunk valamint azon, hogy innovatív, nagy teljesítményű, új megoldásokat tervezzünk.

A beszerzés stratégiai jelentősége
Fő kompetenciánk növekvő koncentrációjával és a megvásárolt szolgáltatások emelkedő komlexitásával a beszerzés stratégiai jelentőséget nyer. Fontos aspektus ennél a beszállító menedzsment. Már a beszállítók kiválasztása meghatározóan befolyásolja végtermékünk minőségét és költségeit. A spekrum tovább nyúlik az anyagcsoport menedzsment felé, a felmerülő költségek szisztematikus figyelembevételével (Total Cost of Ownership), egészen a beszerzési folyamat integrálásáig.

Logisztika – fő kompetencia jelentős vásárlói előnyökkel
A logisztika, mint fő kompetencia jelentős előnyökhöz vezet üzleti partnereink számára. A logisztika munkatársai már az ajánlatkéréstől kezdve követik a termelési folyamatot és a garanciát a logisztikai vevőelvárások figyelembevételével, egészen a szériaérettségig. A logisztikai folyamat a beszállítótól a vevőig egységes, egymásra épülő folyamatot képez.

Minőség – a legmagasabb színvonalon
Mint vezetők minőségben és technológiában minden területen követjük – termékeinknél, szolgáltatásinknál és a gyártási folyamatban – a "nulla hiba  stratégiát" és szigorúan ragaszkodva mottónkhoz: "A minőség értéket teremt." – dolgozunk. Minőségértelmezésünk kombinációban a vevők által meghatározott minőségi elvárásokkal biztosítja az állandó, kiváló minőségű standardot az értékteremtő láncban.

Gyártás – a folyamatorientált gyár
A magas minőségi elvárásokat a gyártási folyamat során, a megbízhatóságot és az időpontok betartását csak a legújabb koncepciók, technológiák és gépek – illetve  magasan kvalifikált munkatársaink segítségével tudjuk elérni. A gyártás számos folyamata állandóan egy tervezési, tevékenységi, ellenőrzési és helyesbítési ciklus  felügyelete alatt áll, és egyetlen célja van: elégedett vevők.