Zum Inhalt springen

Több kényelem Eberspächer állófűtésekkel

Az Eberspächer állófűtés érezhetően növeli a kényelmet a hideg évszakban. A környezetbarát fűtési kényelem és az egyszerű utólagos beszerelés megéri az autóknál, csakúgy mint a lakókocsiknál, hajóknál és yachtok-nál – az egész éven át tartó mobilitásért.

Anélkül, hogy rá lennénk szorulva a járó motor hőleadására, az Eberspächer állófűtések kellemes klímát szolgáltatnak az utastérben. A modern és kis fogyasztású Hydronic vizes fűtésekkel a belső tér mellett a vízkör is felmelegszik. Ebből főképp a személyautók profitálnak a mindennapos használatban, a motor mérgezőanyagszegény melegindításával. A motorhűtővíz felmelegítése által a jármű motorja hideg időben is jelentősen könnyebben indul el, így a télen amúgy is keményen igénybe vett akkumulátort kíméli. Lakókocsiknál, motorcsónakoknál vagy vitorlásoknál alternatív módon a a motor hűtővizeként az ipari víz is felmelegíthető.

A jármű belső terének fűtésére és állandó hőmérséklet fenntartására álló helyzetben vagy éjszakára főképp az Eberspächer Airtronic levegős fűtések a megfelelőek. Felmelegítik a kabint vagy a belső teret anélkül, hogy a vízkörre lennének csatlakoztatva. Így jut el a meleg levegő szinte késedelem nélkül a jármű belsejébe – halkan és kevés károsanyagkibocsájtással. Ez több kényelmet jelent a tehergépjárművek és a transzporterek számára és kellemes szabadidő-élvezetet a lakókocsiban vagy a hajón a hidegebb napokon is. A világon több mint 4.000 beépítő-partnert számláló Eberspächer hálózattal egy utólagos beépítés problémamentesen megoldható.