Zum Inhalt springen

Soha többé jégkaparás – Eberspächer állóhelyzeti fűtéssel

Elért Ön már valamit az életben? Megtanulta azokat az apró kellemetlenségeket, amelyeket az élet nyújt értékelni és a saját javára felhasználni? Tudja, hogy a legnagyobb érték – az Ön ideje? Akkor engedjen meg Magának és családjának egy Eberspächer állófűtés által nyújtott kényelmet és luxust. Így reggelente az az idő, amivel korábban felkelt, hogy autója szélvédéjéről a jeget lekaparja – teljesen kiesik.

Ehelyett most a jelige: beszállni a meleg autóba, jó kilátás minden irányba és  biztonságos megérkezés. Emellett még a környezetünket és autónkat is kíméljük – az előmelegített motor révén. Az Eberspächer a luxus, a kényelem és a biztonság tökéletes kombinációját nyújtja. Használja azt az időt, amelyet reggelente megtakarít a családjával való közös reggelire, sportra vagy, hogy előkészüljön a napi munkájához.

Különösen a nagyobb értékű járművek esetében az állófűtés beszerzési értéke a jármű árával szemben elhanyagolható.

S a legszebb az egészben, reggelente a pillantás a szomszédra, aki sálban, sapkában, kesztyűben kaparja a jeget az autó szélvédőjéről. Ezzel szemben Ö már a jégkaparót régen nyugdíjba küldte.